Features you’ll love

Streaming Via PC

Get the Flash Player to hear this stream.

Streaming Via HP

Touch Us

Our Short Story

M2E (Mitra Muda Enterprise) Radio 88.2 fm is a place, a voice, and also a movement that is 

present in the midst of the hustle-bustle of the city of Bekasi. M2E Radio comes with a carrying campaign “Young-Wild-Creative”. The campaign itself has a meaning that our life in this world shall continue to have high morale like a young man who was burning pursuit of ideals and dreams. Then we also have to have wild imaginations and without limit to make ourselves into individuals who are full of creative spirit high.


With the campaign “Young-Wild-Creative” is M2E Radio tries to present the music that was popular or the middle Hitz from both domestic and overseas. So that our listeners will get a sense of spirit in them to live a day and can trigger them to generate creative ideas.


Listeners M2E radio familiar we call the “M2E Ners”, why M2E ners, so

between listeners and our side, it’s like there is no limit, and we can share

More about our team

Our Programme

Leave a Message

Your Email was sent successfully

Comments for Home

uthe ray
uthe ray   2017-02-21 07:59:40
hy kaka2 kece ,, saya minta email m2 radio dong, siapa tau dari kaka2 kece berkenang untuk kami singgahi sambil share kegiata MTMA reg Bekasi.
uthe ray
uthe ray   2017-02-21 07:59:40
hy kaka2 kece ,, saya minta email m2 radio dong, siapa tau dari kaka2 kece berkenang untuk kami singgahi sambil share kegiata MTMA reg Bekasi.
admin m2e radio
admin m2e radio   2017-02-22 10:47:46
hai uthe, kebetulan m2 radio sudah tidak ada. kami adalah m2e radio ( mitra muda enterprise radio ) mengudara di 88.2 fm. berikut email kami admin@m2eradio.com
RC
RC   2017-02-24 20:43:14
Hi kaka kaka yang disana saya minta izin kalo boleh, lagu band saya diputar di m2e radio bisa gak kalo gak keberatan? Hehe kalo m2e radio mau disinggahin sama kita kita juga bisa kok hehe
ismaryanto
ismaryanto   2017-03-02 05:33:03
Dalam rangka memperingati 1st anniversary E46 Bimmers Community, Tanggal 25 Maret 2017 kami akan mengadakan kegiatan fun gokart championship dan charity santunan anak yatim, dengan diadakannya event ini sebagai bentuk apresiasi dari kami dalam memeriahkan dunia otomotive di Indonesia khususnya di Jabodetabek dan juga sebagai sarana silahturahmi antar Club/Komunitas BMW, HDCI wilayah Bekasi serta Komunitas Roda Empat dan Dua Se-Jabodetabek.
Form Gokart
Kode transfer 001
https://goo.gl/forms/XHUgVqFlDhoIaX0o1

Form Merchandise
Kode Transfer 002
https://goo.gl/forms/K46glbQEil79liH72

#e46 #e46enthusiast #e46bimmers #e46bimmerscommunity
#e46anniversary #e46bimmers1st #1stE46bimmers #realjancukers
#bmwe46 #gokart #santunananakyatim #bluemallbekasi
#Bekasi #jakarta #indonesia #like4like #bmwnation #e46nation
#go-kart #redline

Leave a comment

Captcha image

Copyright by Joe Ramadhan 2016